lørdag 16. januar 2010

På vei til Spania!

Ja... Vi tar det kjedelige først:
Da har jeg kommet meg vel frem, vært her i en og en halv dag nå! Reisen gikk greit, nei, forresten, det er løgn. Fordi jeg var så trøtt som jeg aldri før har vært i mitt liv etter å ha stått opp ukristelig tidlig og uten å ha sovet mer enn 2 timer. Og som om ikke det var nok, flyet fra Gardermoen til Barcelona var forsinket på ubestemt tid, før det ble kansellert! Ja, nettopp.. Fordi de streiket i Frankriket!!!!

Uansett. Det endte ikke mer dramatisk enn at SAS sendte oss til Køben og så videre derfra til Barcelona, og så fra Barcelona til Valencia! Litt for lang tur og litt for mange bytter for meg og mitt lille, stakkarslige, trøtte hode.
Dessuten hadde jeg alt, alt, alt for mye å bære på. To tuuuunge kofferter og en gitar. Tre stk kolli og to hender... You do the math!
Gjennom innsjekk, utsjekk, transfer, tog, metro, buss og ikke minst OPP trapper!!! Jeg var ganske sint da jeg endelig kom frem. Ikke på meg selv selvfølgelig, men på koffertene som skulle gjøre reisen enda surere for meg. JEG HADDE FAKTISK NOK MED DEN HODEPINEN FRA FØR, takk!

Meeen, da jeg tilslutt ankom denne byen og fått bøkla meg opp rulletrappen, stod vakre, søte, snille Kristine og venta på meg. For dere som ikke vet det, så så slet vi oss sammen gjennom klasser i spansk C og D.
Kristine har bodd her et halv år allerede, så hun er ganske kjent, noe som er fint og praktisk for meg.
Så nå bor jeg på rommet hennes fram til hun flytter og kommer sikkert til å fortsette å bo her, om jeg ikke finner meg en anna plass da, Vi får se!
Så, etter å ha laget en soppsuppe med kylling og bacon, og etter å ha fortært dette måltidet, var det på tide med Valencias engen Agua Valencia. betyr noe sånn som valenciansk vann. Vet ikke helt hva det består av, men det er vel noe lignende til sangría. Eller, tja, sangría uten frukta og vinen!
Så etter å ha blitt introdusert til dette "vannet" møtte vi koselige venner av Kristine, som forøvrig var spanske, engelske, brasilianske og marokkanske og som spilte mange instrumenter. Det ble en lang og sær kveld, men artig. Så artig at dagen etter sov vi til kl 3(!!)

Ellers kan jeg si noe om boplassen min for øyeblikket:
Det første man legger merke til når man kommer inn er vel egentlig den store guloransjstripete veggen. Og de som innredet her tenkte vel at den tapeten ikke skriker nok "oppmerksomheten hit takk", så de spedde på med en rød sofa foran! Dødsfint!
Ellers det er også en liten balkong, og det er fint. Selv om bygningene rundt leiligheta mi sørger for at sola bare skinner der mellom halv to og to!



Ellers er det vaskemaskin, kjøleskap, ovn + plater på kjøkkenet! Badekar med dusj på badet og do på do(!). Soverommet er passe stort med pult og stort skap med speil!
Til den nette sum av 270 Euro kan man leie her. Så, om det ikke byr seg et bedre alternativ, blir jeg nok her!

Nei, nå skal jeg komme meg ut en tur og se meg litt rundt, pluss handle litt.... Trenger en planlegger, for jeg glemte seffern den jeg har!
Ikke nok med det, i tidlig (type 05.30) torsdagsmorgenens stress og styr, greide sminken min å unngå å bli puttet i kofferten, IIIIK!! Noe jeg ikke helt vet hvordan jeg skal greie å tilgi den.. For det er jo KRIIIISE! Heldigvis finnes det en snill Silje i Oslo som ikke bryr seg om sminkens frykt for Spania, og sender den i posten til eiern sin. Så ja, det får vel være bra nok straff for ulydigheten...

SÅ, off I go.. snakkast :D

2 kommentarer:

Tonebone sa...

Hipphurra for oppdatering! Klem :)

Ida Svendsen sa...

Hipp hipp-
Du, hvordan går det med blogginga di da? Altså, er det bare jeg som er teit eller går det ikke an å se den?
Ja, det er sikkert jeg som er teit, men det er jeg smertelig klar over ettersom søstersen er veldig flink til å påpeke mine kunnskapsmangler når det gjelder teknologi og logisk forståelse av duppeditter.. og ikke minst navigering på nettet! heheh. Go Ida!